Vrajitoarea Irina Cazuri rezolvate

Elvira Pamfile *

Elvira Pamfile

Sunt o femeie fericita. Locuiesc in Franta de aproape 10 ani din care primii 5 ani au fost un calvar. Singura, departe de familie si mai ales de persoana iubita, am invatat sa am rabdare si incredere ca totul va fi bine in final. Din cauza distantei care ne despartea, relatia noastra se racea vizibil de la o zi la alta. Iubitul meu dadea semen ca ma inseala. Simteam ca totul se ruineaza. Il chemam in Franta dar el gasea tot felul de motive sa amane si ma amagea de fiecare data. In ultimul timp raspundea foarte greu la telefon. Eram disperata, nu stiam ce sa mai fac. Pana intr-o zi, cand minunea s-a produs... citeste mai mult pe blog


VIDEO MAREA VRAJITOARE IRINA
 

Vrajitoarea Irina primeste vizite din Italia, Spania, Anglia, Franta, Germania, Monaco, de la sute de persoane.

 
 
Diploma pe care a primit-o Vrajitoarea Irina in urma cu mai bine de 15 ani la Adunarea Vrajitoarelor, unde in urma ritualurilor practicate si a harului pe care aceasta il are, a primit certificatul de mai jos.
Certificat
 
 
In randurile de mai jos veti citi declaratiile celor care au fost ajutati de Vrajitoarea Irina.
 
ZACK - STATELE UNITE ALE AMERICII - DOCTOR ORTOPED *
 
Am apelat la vrajitoarea Irina deoarece aveam probleme in dragoste. In urma cu ceva timp eram la pamant cu moralul deoarece sotia ma parasise iar eu am ramas singur, ea luand si copilul dupa ea. Am stat trist in casa timp de 2 saptamani, nici la serviciu nu mergeam incercam doar sa o sun si sa o fac sa vorbeasca cu mine. Nu am crezut prima data cand mi-a spus un prieten sa apelez la serviciile unei vrajitoare mai apoi dupa prima sedinta cu Vrajitoarea Irina sotia mea m-a sunat spunandu-mi ca nu stie de ce dar crede ca a facut o greseala ca a plecat si m-a rugat sa o primesc inapoi sa stam de vorba. Ii multumesc doamnei Irina ca mi-a adus sotia inapoi iar acum suntem din nou fericiti impreuna.
 
MARTA CAMPEANU - ROMANIA - FEMEIE DE AFACERI *
 
Stau si acum si ma gandesc cat de greu imi mergea afacerea. Nu imi vine sa cred ca am intalnit-o pe Irina care mi-a schimbat cursul vietii total in bine. Am apelat la Vrajitoarea Irina de cateva ori si clientii au inceput sa imi apara la usa de parca aveam un magnet puternic si ei erau facuti din fier. Incredibil, dintr-o sceptica m-am transformat intr-o increzatoare in tainele magiei.
 
PUERU MARIA NICOLETA - PRAGA - Asistenta Medicala *
 
Ma numesc PUERU MARIA NICOLETA, am 53 de ani si tin sa va anunt ca am avut o problema foarte mare in privinta dragostei. Am cunoscut un barbat cu 2 ani mai mare ca mine,dar acesta imi era foarte infidel, nu umbla numai cu una ci cu mai multe. Din aceasta cauza am ajuns la despartire cu toate ca eu il iubeam foarte mult. M-a parasit intr-o zi iar eu eram distrusa. Credeam ca nu o sa mai am nici o sansa de intoarcere la el, pana cand dupa lungi cautari prin manastiri si pe la vrajitoare care m-au deceptionat si am cheltuit o avere, nimeni nu ma putea ajuta, in aceasta privinta pentru ca eu il iubeam si vroiam sa fiu din nou cu el, dar fara nici un folos, promisiunile fiind multe dar in zadar.
 
Intr-o zi am plecat in Praga la fratii mei pentru a nu mai fi in jurul acestui barbat, acolo intr-o seara am vazut-o la televizor la un post ceh pe doamna Irina acesta fiind primul meu contact cu dansa. Am stat pe ganduri si mi-am zis ca asta e ultima data cand apelez pentru ca nu mai aveam nici o speranta, dar fiind laudata si cunoscuta prin lumea vrajitoriei m-a tentat publicitatea dansei.
 
Telefonandu-i i-am spus cazul meu iar dansa mi-a promis ca in 48 de ore voi fin din nou cu EL.
 
Pe aceasta cale tin sa-i multumesc pentru ca mi-a salvat viata cand eram in pragul disperarii si acum sunt fericita pentru ca sunt din nou cu el. *
 
* Disclaimer
Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie recomandarilor profesiilor din societate, responsabile de aceste cazuistici.
Marturiile vin in urma unei colaborari fructuoase cu persoana in cauza. Mentionam ca persoana a avut credinta si rabdare, drumul facut impreuna este un drum plin de incredere reciproca. Ritualurile practicate se fundamenteaza pe credinta si dorinta puternica de realizare a scopului ritualului, ele pot da efecte diferite in functie de persoana care beneficiaza de ele.
s

Mă găsiți la: 0721 166 364  FB: irina.primavera.94