Blog

22 - ianuarie - 2014

Pastrarea persoanei Iubite

desfacere de vraji in dragoste *

Sunt o femeie fericita. Locuiesc in Franta de aproape 6 ani din care primii 2 ani au fost un calvar. Singura, departe de familie si mai ales de persoana iubita, am invatat sa am rabdare si incredere ca totul va fi bine in final. Din cauza distantei care ne despartea, relatia noastra se racea vizibil de la o zi la alta. Iubitul meu dadea semne ca ma inseala. Simteam ca totul se ruineaza. Il chemam in Franta dar el gasea tot felul de motive sa amane si ma amagea de fiecare data. In ultimul timp raspundea foarte greu la telefon. Eram disperata, nu stiam ce sa mai fac. Pana intr-o zi, cand minunea s-a produs.

Sunt o persoana credincioasa si mereu am stiut ca cineva ma poate ajuta sa ies din aceasta situatie deprimanta. Am luat telefonul si am sunat o prietena care stiam ca a trecut prin aceeasi situatie si ma poate indruma. Prietena mea m-a sfatuit sa nu mai pierd timpul si sa sun imediat la vrajitoarea Irina Primavera. Nu va ascund faptul ca nu ma incanta deloc ideea, pentru ca imi era frica sa nu inrautatesc situatia. Am auzit tot felul de intamplari cu false vrajitoare si ma temeam sincer sa nu devin la randul meu o victima. Prietena mea m-a asigurat ca nu o sa imi para rau si ca viata mea se va schimba intr-un mod miraculous, asa cum de altfel i s-a intamplat si ei.

Asadar, mi-am luat inima in dinti si am sunat. Doamna Irina mi-a vorbit foarte deschis, iar vocea ei imi inspira asa o siguranta ca sunt pe drumul cel bun. Am simtit ca mai am o sansa ca iubitul meu sa fie langa mine pentru tot restul vietii. Am facut tot posibilul sa ne intalnim, iar dupa cateva sedinte am inceput sa vad luminita de la capatul tunelului. Iubitul meu raspundea foarte repede la telefon, imi vorbea frumos si chiar si-a aratat dorinta sa fim din nou impreuna. Dupa 5 ani de chin si singuratate, am putut sa-mi vad visul cu ochii. Acum suntem o familie fericita, avem doi copii si ne gandim foarte serios sa ne deschidem o mica afacere.

Recomand tuturor celor care trec prin ce am trecut si eu. Nu ezitati. Doamna Irina este o femeie deosebita. Sunt extreme de bucuroasa ca am intalnit-o. Eu cred ca e mai mult decat vrajitoare, e ca un medic spiritual.  

* Atentionare!
 Marturiile au scop informativ, ele vin in urma unei colaborari fructuoase cu persoana in cauza. Mentionam ca persoana a  avut credinta si rabdare, drumul facut impreuna este un drum plin de incredere reciproca. Nu ofer si nu garantez rezolvarea cazurilor fara credinta, incredere si colaborare reciproca. Ritualurile practicate se fundamenteaza pe credinta si dorinta puternica de realizare a scopului ritualului.

Comentarii (0)

Adauga comentariu

Nume
Webhttp://
E-mail
Comentariu
s

Mă găsiți la: 0721 166 364  FB: irina.primavera.94