Blog

13 - ianuarie - 2014

Horoscop 2014 - Varsator

Varsator, bani, dragoste

Cariera este in centrul atentiei Varsatorilor pe tot parcursul anului 2014. Poti urca pe treptele afirmarii, iti poti face o situatie sau ti-o poti consolida pe cea deja existenta.

Daca obiectivele tale au legatura cu strainatatea, lucrul la distanta, cultura, invatamantul sau spiritualitatea, atunci pregateste-te sa faci fata concurentei, rivalitatilor, ciocnirilor sau altor neplaceri. Este o zona foarte agitata pana in iulie 2014.

Aceeasi configuratiae astrologica iti poate aduce si incurcaturi sau dificultati la drum, asa incat ar fi bine sa-ti iei masuri de precautie atunci cand calatoresti (condu preventiv, verifica rezervarile, ai grija de bagaje etc.). Ca sa reduci riscul neplacerilor, pana in iulie 2014 inclusiv n-ar strica sa-ti limitezi drumurile la strictul necesar.

In ceea ce priveste sanatatea, excesele iti fac rau, asa incat cauta sa practici cumpatarea. Daca ai afectiuni de tip "hiper", acestea se pot accentua.

Domeniul relatiilor Varsatorului intra intr-o noua era din iulie 2014. Vei constata cu placere ca oamenii devin mai binevoitori, te privesc cu mai multa simpatie (sau dragoste, daca este vorba de relatii de cuplu), te cauta, iti cer parerea, vor sa te implice in proiectele lor. La randul tau, ai o mai mare deschidere catre ceilalti, socializezi mult, iti largesti cercul cunoscutilor.

Perioada iulie 2013 - iulie 2014 aduce evenimente importante pentru cuplu si colaborari. In general bune, dar este posibil ca Jupiter sa te si sanctioneze daca ai pretentii prea mari ori daca reactionezi exagerat sau imprudent.

Dragoste

2014 poate fi un an foarte romantic... dar nu de la inceput. Pasesti in noul an cu Venus, planeta iubirii Varsatorului, aflandu-se in ciclul retrogradarii in casa a douasprezecea, o casa intunecata si ascunsa, pe care traditia astrologica o considera un taram crepuscular.

Venus a intrat in aceasta zona pe 5 noiembrie anul trecut si sta pana pe 5 martie 2014. Aceasta pozitie poate sublinia doua aspecte: unul, legat de tristete, celalalt, de mister. In primul caz, este rost de dezamagire, despartire, singuratate; se mai poate ca din subconstient sa iasa la suprafata unele refulari sau traume relationale.

Il al doilea caz, ar putea fi vorba despre o poveste de dragoste tainuita, o legatura ilicita, intrigi amoroase, barfe, santaj sau deconspirarea unor secrete intime. Atentie, mai ales daca esti intr-o relatie care are de-a face cu slujba, studiile sau cariera!

Se recomanda prudenta mai ales in ianuarie 2014, cand Venus este efectiv retrograda si lucrurile devin greu de controlat sau pot avea evolutii ciudate.

Dupa o perioada de vreo doua luni de calm relativ, itele se incurca din nou in mai-iunie 2014. De data asta este vorba despre pasiune, sex sau copii, in conexiune cu niste drumuri, vesti sau discutii.

In fine, dupa toate peripetiile, in luna iulie 2014 se produce un mare eveniment: Jupiter intra in casa relatiilor Varsatorului. Incepe, astfel, o perioada de 12 luni favorabila relatiilor, o perioada de inflorire si impliniri. Apar tot felul de oferte si oportunitati, legatura existenta merge mai bine, partenerul/partenera are realizari. 

Ultima parte din iulie si toata luna august 2014 pot aduce intamplari absolut speciale.

Relevante sunt si sfarsitul lui octombrie si toata luna noiembrie 2014.

Bani

Stapanul traditional al Varsatorului, Saturn, se afla si in 2014 tot in casa carierei, a pozitiei si a renumelui, la fel ca in anul precedent. Sunt ani ambitiosi, in care incerci sa avansezi, sa te impui, sa dai tot ce poti. Construiesti caramida cu caramida, solid si durabil. 

Jupiter se va afla in prima jumatate a anului 2014 tot in casa muncii Varsatorului, la fel ca in a doua jumatate a anului trecut. Jupiter iti confera entuziasm si putere de munca, iti insufla pofta pentru expansiune si proiecte ample si aduce conjuncturi care promoveaza progresul.

Poate ca ti se mai pune din cand in cand cate o piedica, iar la randul tau s-ar putea sa ai tendinta de a exagera in anumite privinte, dar configuratia generala anunta o evolutie favorabila.

Din cauza unei opozitii prelungite intre Marte si Uranus, situatia este diferita in privinta studiilor sau a ocupatiilor intelectuale. Aici exista multa presiune, iar lucrurile s-ar putea sa nu mearga mereu asa cum iti doresti.

Incidente s-ar putea ivi si in colaborarile la distanta sau in activitatile care presupun comunicare, drumuri, miscare. Prudenta!

In partea a doua a anului 2014, ambitiile sunt la fel de mari. In august este posibil sa apara o provocare, un incident sau o decizie mai dificila. Cele mai mari realizari vin in ultimul trimestru din 2014.

In iulie 2014 intervine insa un element nou: Jupiter intra in casa relatiilor Varsatorului, ceea ce este excelent pentru colaborari, asocieri, parteneriate diverse si clientela. Cunosti oameni influenti, bine pozitionati, care iti pot deveni prieteni, aliati sau relatii profesionale utile.

Financiar, 2014 este un an prosper. Primele 6-7 luni sunt cu deosebire productive, dar pot aduce si cheltuieli neasteptate.

Comentarii (0)

Adauga comentariu

Nume
Webhttp://
E-mail
Comentariu
s

Mă găsiți la: 0721 166 364  FB: irina.primavera.94