Blog

13 - ianuarie - 2014

Horoscop 2014 - Taur

Horoscop Taur, dragoste, bani

2014 nu este un an usor dar, cu rabdare si chibzuinta, o scoti la capat onorabil.

Opozitia Saturn-Soare iti poate da impresia ca lucrurile merg mai greu, ca ceilalti nu sunt cooperanti, nu te apreciaza, te dezaproba sau ti se pun in cale. In unele cazuri s-ar putea sa exagerezi.

Totusi, relatiile (de orice fel) sunt un punct sensibil si ca sa eviti neplacerile este nevoie de flexibilitate si bunavointa. 

In prima parte a anului 2014 trebuie sa faci fata la un volum mare de sarcini si responsabilitati, deci este imperios necesar sa-ti planifici treburile riguros. Altfel risti sa intri in criza de timp sau sa faci vreun sindrom de suprasolicitare.

Si mai trebuie sa fii cu luare aminte la sanatate. Taurii au un organism viguros si rezistent dar, cum Saturn formeaza o opozitie cu Soarele iar Marte ramane in casa sanatatii Taurului pana in iulie 2014, uzura este mare, iar organismul este mai vulnerabil la boli.

Ai grija de tine si nu amana vizita la medic daca scartaie ceva!

In 2014 ai parte si de binefacerile lui Jupiter. In prima jumatate a anului, Jupiter te sustine in demersurile intelectuale si te ajuta sa gasesti abordarea si cuvintele potrivite pentru a convinge sau a negocia. In a doua jumatate, Jupiter favorizeaza preocuparile domestice, aduce sprijin din partea familiei si sansa pentru casa si proprietati.

Dragoste

Saturn supune atentiei, in 2014 ca si in anul precedent, subiecte legate de seriozitate, durabilitate, maturitate, rabdare sau timp.

Cand ai de-a face cu Saturn in casa cuplului, esti mai retinut in manifestari si nici celalalt nu se mai indreapta spre tine cu acelasi elan. Adesea te bantuie senzatii de neintelegere, indepartare, raceala sau blocaj. Relatiile sunt puse la incercare, iar cele cu probleme se pot desface.

In unele cazuri, Saturn aduce singuratate; in altele, partenerul/partenera poate trece prin situatii dificile. Uneori, Saturn iti prezinta mai multe oferte, ca sa compari, sa te lamuresti ce vrei si sa alegi in cunostinta de cauza. De regula, nu te lasa sa aluneci pe valul idealismul romantic, ci vrea sa faci alegeri rezonabile.

In prima parte a anului 2014, Saturn este bine aspectat de Jupiter, Neptun si Pluto, care incurajeaza noile cunostinte si promit lucruri bune pentru relatie, prin comunicare, prietenie si drumuri. O legatura la distanta sau o calatorie cu scop sentimental sunt foarte posibile in primul trimestru din 2014.

Pe de alta parte, Marte, stapanul casei cuplului Taurului, sta pana in iulie 2014 in casa muncii, a obligatiilor sau a bolilor, deci pot exista interferente cu aceste domenii. O relatie cu un coleg / o colega, cu cineva care lucreaza in zona medicala sau intr-un mediu cu regulamente stricte (armata, politie etc.) nu ar fi surprinzatoare.

Totusi, Marte nu este intr-o pozitie comoda, asa ca pot sa apara probleme, mai ales intre 1 martie si 20 mai 2014, cand Marte este retrograd.

Iunie 2014 este o luna relaxata si senzuala.

August si prima jumatate a lui septembrie 2014 pot fi pasionale, dar pot aduce si momente dificile sau decizii transante.

Noiembrie 2014 promite evenimente importante, care trebuie tratate cu intelepciune si prudenta.

Bani

Prima jumatate a anului 2014 pare sa concentreze o mare parte din atentie pe studii, comunicare si calatorii.

Jupiter in Rac le aduce Taurilor o mare sete de informare, le usureaza procesul de asimilare a cunostintelor si ii face sa se exprime mai fluent si mai convingator, atat in scris, cat si oral. Este o perioada potrivita pentru a urma cursuri, a concepe o lucrare, a tine prezentari, a vorbi in public etc.

Sederea prelungita a lui Venus, stapana casei muncii Taurului, in casa a noua (5 noiembrie 2013 - 5 martie 2014) ar putea aduce un interes pentru cultura, pentru specializari profesionale sau pentru aprofundarea unui domeniu care te pasioneaza, dar ar putea anunta si o colaborare la distanta, o bursa sau un job in strainatate.

Toate preocuparile de mai sus au si potential financiar.

De munca vei avea din plin. Cu Marte in casa responsabilitatilor cotidiene pana in iulie 2014 inclusiv, vei avea o agenda supraincarcata. Vei trai clipe in care vei inota in urgente si termene limita, vei traversa situatii dificile, care cer curaj, fermitate si decizii rapide. De asemenea, este posibil sa te confrunti cu colegi agresivi sau cu subalterni indisciplinati.

Prima jumatate a anului 2014 este o perioada cu multa agitatie, mult stres, plus un risc de blocaje, conflicte, incidente sau chiar accidente la locul de munca (risc mai accentuat in ianuarie si intre 1 martie si 20 mai 2014).

Peste toate, stradaniile tale sunt menite sa te ajute sa gasesti un sens, o directie anume in viata profesionala.

A doua jumatate a anului 2014 este mai echilibrata.

Apare o preocupare crescuta pentru investitiile domestice, pentru imobiliare sau bunuri de patrimoniu.

Parteneriatele pot fi restrictive sau chiar dificile pe tot parcursul anului 2014. Contractele si colaborarile cer diplomatie si rabdare.

Comentarii (0)

Adauga comentariu

Nume
Webhttp://
E-mail
Comentariu
s

Mă găsiți la: 0721 166 364  FB: irina.primavera.94