Blog

13 - ianuarie - 2014

Horoscop 2014 - Pesti

Horoscop Pesti, dragoste, bani

2014 este un an profesional bun, care poate aduce Pestilor realizari frumoase. Soarta te ajuta, dar n-ar strica sa mai pui si tu umarul.

Poate ca uneori ai vrea sa te complaci in reverie si comoditate (Neptun abia asteapta sa leneveasca si sa se lase pe tanjala), dar trebuie sa faci un efort si sa te mobilizezi, mai ales pana in iulie 2014. Dupa aceea, are grija Jupiter sa te bage in viteza.

Sentimental, prima jumatate a anului 2014 este mai tumultoasa. Partea a doua este mai putin bogata in peripetii.

Sectorul care candideaza cu sanse maxime la statutul de vedeta in 2014 este sectorul banilor. Axa financiara a Pestilor este subliniata atat de opozitia Marte-Uranus, cat si de axa nodurilor Lunii.

Te straduiesti mult sa-ti sporesti castigurile si probabil ca ai in minte un proiect (personal sau profesional) care implica anumite manevre financiare mai importante. Este adevarat ca poti castiga mult, dar tine cont ca si riscul de a pierde este mare!

Este recomandabil sa nu te grabesti (Marte este pripit si vrea sa le faca pe toate pe loc, imediat, iar Uranus poate avea reactii cam bruste, cam neasteptate), sa nu cedezi primului impuls, sa studiezi cu atentie situatia, sa te sfatuiesti cu specialisti si sa socotesti bine inainte de a lua o decizie.

Atentie in perioada 1 martie - 20 mai 2014, cand Marte este retrograd in una dintre casele financiare ale Pestilor. Urmarile deciziilor luate sub astfel de configuratii pot fi adesea dezastruoase.

Dragoste

Predispozitia romantica este asigurata pe termen lung de Neptun, aflat in Pesti. Cu el alaturi, ai darul de a te incanta, de a visa, de a spera, de a da frau liber intregii poezii care zace in strafundurile tale. Este drept ca uneori poti sa te inflacarezi pentru o iluzie sau sa investesti in cine nu trebuie, dar si acesta este tot un rezultat al nevoii de a te lasa vrajit(a), de a trai cat mai aproape de basm.

In prima parte a anului 2014, aspiratiile amoroase ar putea capata forme mai concrete, fiindca entuziastul si aventurosul Jupiter se afla in casa dragostei si a sexualitatii Pestilor. Jupiter iti da curaj si avant, te face sa ai mai multa incredere in puterea ta de seductie si are grija sa-ti furnizeze conjuncturi favorabile.

Daca ai deja o legatura, in 2014 poti profita de tranzitul jupiterian pentru a-ti imbogati viata erotica, pentru a experimenta noi senzatii si impliniri carnale.

Jupiter iti amplifica nu doar senzualitatea, ci si fertilitatea, asa ca nu este exclus ca in 2014 sa intervina o sarcina sau chiar o nastere. 

Pe de alta parte, Venus vrea ca in primele doua luni ale anului 2014 dragostea sa aiba legatura cu prietenia, activitatile de grup, organizatiile, manifestarile cu public, conferintele, congresele, spectacolele etc. Este posibil sa existe unele premise in acest sens inca din perioada noiembrie-decembrie a anului precedent.

Oricum, primul trimestru din 2014 are o puternica amprenta relationala, avand in vedere ca Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, face un du-te vino interesant in zona Varsator-Pesti. Atentie, insa: perioada poate aduce si complicatii.

O alta perioada foarte intensa in plan pasional-erotic este intervalul iunie-iulie 2014.

Din august 2014, valurile se potolesc, iar lucrurile intra pe un fagas neutru.

Bani

Prima parte a anului 2014 este caracterizata de febrilitate financiara, de o vie preocupare pentru tranzactii, achizitii, investitii, contacte cu mediile de afaceri, cu bancile, cu asigurarile, cu fiscul etc.

Axa banilor Pestilor este energizata de Marte si Uranus, planete dinamice si pline de initiativa, care te vor impinge sa actionezi in forta. Numai ca trebuie sa ai mare grija, fiindca Marte si Uranus sunt deopotriva planete rebele, pripite, aventuroase, iubitoare de risc, greu de controlat. Daca Marte si Uranus o iau razna, pot sa produca pagube sau conflicte legate de bani.

Fii cu bagare de seama mai ales intre 1 martie si 20 mai 2014, cand Marte este retrograd. In acest interval nu este recomandat sa initiezi operatiuni financiare importante, sa iei sau sa dai cu imprumut. Poti insa sa te agiti pentru a accesa fonduri nerambursabile sau pentru a recupera ceva ce ti se cuvine. Asteapta-te insa la stres si frecus.

Pestru Pesti, prima jumatate a anului 2014 favorizeaza exprimarea talentelor, promovarea imaginii sau a produselor si-ti poate livra oportunitati neasteptate.

Pe tot parcursul anului 2014, Saturn se afla in casa departarilor si a mentalului abstract. Poate aduce colaborari la distanta serioase sau oficiale si succes in activitatile culturale, stiintifice sau universitare care cer concentrare, efort, rabdare si profunzime.

In iulie 2014 presiunile financiare se risipesc si Jupiter intra in casa muncii Pestilor. In a doua jumatate a anului 2014 lucrezi cu drag si fara efort, prestatia ta este apreciata si este recompensata generos, apar ocazii de a avansa, de a gasi un job mai bun sau un al doilea job si, mai ales, de a face schimbari sau innoiri profesionale benefice si profitabile.

Succesul vine mai ales spre finele anului (perioada noiembrie - decembrie 2014).

Comentarii (0)

Adauga comentariu

Nume
Webhttp://
E-mail
Comentariu
s

Mă găsiți la: 0721 166 364  FB: irina.primavera.94