Blog

13 - ianuarie - 2014

Horoscop 2014 - Gemeni

Horoscop Gemeni, dragoste, bani

In 2014 poti progresa in cariera, dar cu multa stradanie. Uneori ai putea avea impresia ca stai pe loc sau ca soarta ti-e potrivnica. Nu depune armele, persevereaza, fiindca implinirile vor veni!

In ceea ce priveste banii, prima jumatate a anului 2014 este foarte activa si poate fi foarte profitabila. Totusi, in jurul banilor se nasc tensiuni, discutii, stres. Pot sa apara incurcaturi si cheltuieli neasteptate, iar in anumite privinte s-ar putea sa constati ca ai asteptari prea mari. Moderatia este sfanta!

Atentie, mai ales in ianuarie 2014, cand este preferabil sa eviti luarea unor decizii financiare.

Sanatatea este alt capitol care merita atentie in 2014. Este al doilea an cand Saturn sta la panda, asteptand sa te prinda cu garda jos. Cauta sa ai o buna igiena de viata, sa te feresti de excese, sa te odihnesti suficient si sa iti fortifici organismul.

Ia vitamine si minerale, fa un tratament de stimulare a imunitatii si menajeaza-te. Priveste cu seriozitate orice indispozitie, mergi la doctor, nu lasa lucrurile in voia lor. Fii cu bagare de seama, mai ales in august-septembrie 2014.

Daca esti femeie, o mentiune speciala cu privire la sarcina si copii, care in prima jumatate a anului 2014 sunt sub influenta lui Marte. Marte are obiceiul sa grabeasca lucrurile, aduce frecvent cezariene, implica un risc de avort spontan si poate genera tot felul de griji legate de copii.

Dragoste

2014 se anunta interesant in plan relational, poate de-a dreptul palpitant.

Marte, planeta dorintei, isi implineste ciclul retrogradarii in casa iubirii si a erotismului Gemenilor. Este o situatie rara, ce face ca Marte sa poposeasca neobisnuit de mult in aceasta casa: aproape 8 luni (7 decembrie 2013 - 25 iulie 2014) in loc de 5-6 saptamani, cum se intampla de obicei.

Prima parte a anului 2014 este doldora de adrenalina, elan amoros si pofte trupesti. Se spune ca Gemenii ar fi un semn al mentalului si al ratiunii. Ei bine, acum vor invata cum este cand instinctele preiau fraele, iar carnea si sufletul isi cer drepturile.

Unii Gemeni isi vor regasi interesul pentru partener si-si vor relansa viata sexuala, altii se vor indragosti nebuneste sau vor actiona nechibzuit in numele iubirii, altii vor fi atrasi de fructul oprit, pe care vor dori cu tot dinadinsul sa-l culeaga, oricat i-ar costa. Indiferent cum, perioada este pasionala, vie, dinamica, plina de intamplari si, probabil, presarata cu incidente.

Nu vor lipsi surprizele si rasturnarile de situatie, fiindca Marte este in opozitie cu Uranus, nici reactiile exagerate, fiindca Marte este in careu cu Jupiter, nici dramele si frustrarile, fiindca Marte este in careu cu Pluto.

Se recomanda prudenta, mai ales in ianuarie 2014, cand se formeaza si alte configuratii stresante, si in perioada 1 martie - 20 mai 2014, cand Marte este efectiv retrograd.

Tot pana in iulie 2014, viata de cuplu este marcata intr-un fel sau altul de subiectul banilor sau al bunurilor materiale.

In iulie 2014 Marte pleaca din casa iubirii si a erotismului Gemenilor, iar situatia se relaxeaza. Relatiile se leaga strans de comunicare si drumuri.

Bani

Un an plin. Pana in iulie 2014, casele vocationale ale Gemenilor sunt ocupate de un triunghi favorizant care ii are ca varfuri pe Neptun (in casa carierei Gemenilor), Saturn (in casa muncii Gemenilor) si Jupiter (in casa banilor Gemenilor). Suna de parca ti-ai pune la bataie toate resursele, trudind la implinirea unui vis si facand, in acelasi timp, bani frumosi.

Tot in prima parte a anului 2014, Marte iti da o mare forta de expresie, pune umarul la promovare si s-ar putea sa te indemne catre sport sau alte activitati cu consum mare de energie.

In iulie 2014, Jupiter iese din casa banilor Gemenilor si intra intr-o zona familiara, cea a intelectului, informatiei, comunicarii si drumurilor, pe care o va face sa infloreasca si sa dea rod bogat.

Neptun, situat in casa carierei Gemenilor, se afla in cautarea idealului, a vocatiei, si pare interesat de activitatile creativ-artistice, spirituale sau umanitare.

Saturn, aflat in casa muncii Gemenilor, iti pune sarcini multe in spate, iti cere ore lungi de lucru si te vrea plin(a) de rabdare, perseverenta si seriozitate. Cu Saturn alaturi, ai de invatat ce inseamna efortul, disciplina, organizarea si strategia. Saturn poate fi interesat de meserii traditionale sau de munci anoste, repetitive, in spatii limitate.

Ultima parte a lui februarie, martie si aprilie 2014 te pun in valoare si iti pot aduce mari satisfactii socio-profesionale.

In iunie 2014 ai nevoie de rabdare si multa atentie in luarea deciziilor: Mercur retrogradeaza in Gemeni.

August si prima parte a lui septembrie 2014 sunt perioade solicitante.

Anul 2014 promite castiguri frumoase. Totusi, atentie la banii din colaborari si asocieri, la imprumuturi, recuperari si investitii in ianuarie-februarie 2014 si, din nou, de la finele lui septembrie pana in primele zile ale lui decembrie 2014.

Comentarii (0)

Adauga comentariu

Nume
Webhttp://
E-mail
Comentariu
s

Mă găsiți la: 0721 166 364  FB: irina.primavera.94