Blog

3 - ianuarie - 2014

Vraji in dragoste, descantece

Descantece impotriva semnelor rele in dragoste

DESCANTEC DE DRAGOSTE

Sunt lucrarile care se fac pentru intoarcerea sanatatii, pentru vindecare, pentru dezlegarea de boli, de deochi sau pentru eliminarea unor rele puse de alta vrajitoare asupra omului respectiv.

Puterea si harul vrajitoarei sunt hotaratoare pentru reusita descantecului, iar pentru intarirea rezultatului, eu si toate celelalte mari vrajitoare preparam mai multe feluri de fierturi si amestecuri de plante descantate trecute prin mainile noastre.

Descantecul este bine sa se faca in zori sau in faptul serii, dar el are efect in orice timp al zilei sau al noptii. Este oprit, insa, a fi facut in zile de sarbatoare religioase ori de catre vrajitoarea care nu a avut copii sau nu este curata trupeste si sufleteste.

Mai multe la  0721 166 364.

 

DESCANTEC PENTRU ALUNGAREA TUTUROR FARMECELOR

Iata, acum, acel descantec despre care am aflat ca e bun de folosit la alungarea tuturor farmecelor facute sau de facut. El trebuie repetat trei zile atunci cand se vede luna noua pe cer, in prima marti, joi sau sambata din luna.

Mai multe la  0721 166 364.

 

DESCANTEC PENTRU UN FARMEC FACUT ASUPRA CASEI TALE

Impotriva farmecelor trimise asupra casei tale, se poate rosti un descantec aducator de spor si noroc. Descantecul acesta il puteti rosti singuri, fara sa fie nevoie de pregatiri speciale inainte. Trebuie sa aveti la indemana un vas cu apa neinceputa, cu care dupa rostirea descantecului, veti stropi prin casa, pragul si ferestrele

Mai multe la  0721 166 364.

 

DESCANTEC PENTRU ADUCEREA INAPOI A BARBATULUI

Se lucreaza cu acest descantec pentru un barbat care si-a parasit casa, iubita, logodnica ori nevasta si se poate rosti si asupra lui insusi si asupra unui obiect sau vesmant pe care apoi il veti da sa-l poarte fara ca el sa stie ca acel lucru a fost descantat

Mai multe la  0721 166 364.

DESCANTEC CONTRA CELOR DIAVOLESTI SAU DESCANTEC CONTRA MAGIEI NEGRE

Acest descantec are putere numai daca stiti sigur ca vi s-a facut o vraja si daca se cunoaste persoana trimitatorului, dar fara a sti neaparat ce anume lucrare ori trimitere vi s-a destinat precis.

Mai multe la  0721 166 364.

 

DESCANTECE SI DESFACERI MAI PUTIN CUNOSCUTE

Iata cateva feluri de descantece de aparare pentru farmecele ce pot fi cel mai adesea trimise. Aceste lucrari sunt mai putin folosite, caci nu sunt multi, chiar si dintre vrajitori, care le stiu face dar ele sunt de mare efect chiar daca unele operatii ori lucruri care trebuie folosite la aceste desfaceri, ori la altele, sunt mai greu de gasit si au cerinte greu de indeplinit, nu trebuie sa va descurajati. Sa stiti ca, cu cat lucrarea este mai greu de implinit si necesita mai multa sudoare si chin, cu atat este mai puternica, fiindca legatura se considera platita de doua ori prin greutatea ei. Si acest lucru trebuie sa tineti minte, caci este la fel pentru orice lucrare de magie veti intreprinde, fie ea alba sau neagra.

Mai multe la  0721 166 364.

 

DEZLEGARE DE VAZUTUL LUNII

Este o lucrare vrajita care se face cel mai adesea pentru copii mici. Acestia sunt uneori, "trasi de Luna", care-i vede si care, mai ales care cand este galbena ori rosie ii imbolnaveste. La fel de bine, insa, Luna poate fi "legata" de o vrajitoare puternica sa vada un barbat sau o femeie si sa-i lucreze, sa-i invrajbeasca ori sa-i imbolnaveasca de impotenta sau alte lucraturi.

Impotriva vazutului de Luna, descantecul se poate face numai cand Luna este alba si incepe sa se stirbeasca, adica nu are inca putere mare. Aceasta inseamna ca Luna arata ca o secera, in forma literei C. Atunci cand Luna arata ca un C intors si seamana mai mult cu litera d mare, este Luna Noua, adica incepe sa creasca si prinde puteri.

Mai multe la  0721 166 364.

 

DEZLEGARE CU FOC VIU

Dezlegarea cu foc viu este buna impotriva trimiterilor de necaz si a celor facute pe sporul casei ori intre iubiti si prieteni. Dezlegarea aceasta o puteti face si atunci cind persoana are semne ca i s-a trimis un fapt de boala grava ce i-a iesit pe piele si nu se vindeca cu nici un chip. Pentru aceasta trebuie sa gasiti un loc mai indepartat.

Mai multe la  0721 166 364.

Comentarii (0)

Adauga comentariu

Nume
Webhttp://
E-mail
Comentariu
s

Mă găsiți la: 0721 166 364  FB: irina.primavera.94